Dorcel ANAL 100ml

Dorcel

  schrijf zelf een review

Als een expert op sexgebied heeft Dorcel de SENSATIONS glijmiddelenreeks ontwikkeld om het seksuele plezier van jou en van je partner te verhogen. Met of zonder speeltje.Deze Dorcel Anaal gel is op waterbasis en ontwikkeld voor maximale plezier. Dankzij de dikke textuur geeft deze ook nog eens maximale comfort en zorgt ervoor dat penetratie heerlijk aanvoelt. Dankzij de langdurige werking kun je elke extreme fantasie uitvoeren! Onze glijmiddel zijn gegarandeerd hypoallergeen en veilig...

Meer informatie

Omschrijving "Dorcel ANAL 100ml"

70-00260

Als een expert op sexgebied heeft Dorcel de SENSATIONS glijmiddelenreeks ontwikkeld om het seksuele plezier van jou en van je partner te verhogen. Met of zonder speeltje.Deze Dorcel Anaal gel is op waterbasis en ontwikkeld voor maximale plezier. Dankzij de dikke textuur geeft deze ook nog eens maximale comfort en zorgt ervoor dat penetratie heerlijk aanvoelt. Dankzij de langdurige werking kun je elke extreme fantasie uitvoeren! Onze glijmiddel zijn gegarandeerd hypoallergeen en veilig te gebruiken met condooms en latex. Lichaamsneutraal.

Kan zowel intern als extern gebruikt worden. Geur-vrij, laat geen glijmiddel achter, plakt niet. Afspoelen met water. 


Eigenschappen

  • Merk: Dorcel
No-Ice prijs
€12,95
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.