Excite sex machine

Diva

  schrijf zelf een review

Volledige zelf instelbare Excite sex machine! Is horizontaal of verticaal te gebruiken met een lange stotende arm die eveneens aan te passen is naar jouw smaak. Deze sex machine komt inclusief met extra arm om extra lengte te creeëren voor jouw plezier! Met 4 accessoires voor koppels of om alleen van te genieten: 1 realistische dildo, 1 anale toy, 1 masturbator voor de heren en 1 elektronische vibrator (geen batterijen nodig). Partner van huis en geen zin of te moe om even de hand...

Meer informatie

Omschrijving "Excite sex machine"

113-00008

Volledige zelf instelbare Excite sex machine! Is horizontaal of verticaal te gebruiken met een lange stotende arm die eveneens aan te passen is naar jouw smaak. Deze sex machine komt inclusief met extra arm om extra lengte te creeëren voor jouw plezier! Met 4 accessoires voor koppels of om alleen van te genieten: 1 realistische dildo, 1 anale toy, 1 masturbator voor de heren en 1 elektronische vibrator (geen batterijen nodig). Partner van huis en geen zin of te moe om even de hand aan jezelf te slaan? Of gewoon omdat jullie beiden een spannende avond willen? De Excite sexmachine biedt het allemaal!


Eigenschappen

  • Maat: 58cm - 22.8inch
  • Batterij-soort: Plug
  • Materiaal: Silicone
  • Merk: Diva
No-Ice prijs
€715,00
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.