Lelo Luna Beads Luxe Stainless Steel

Lelo

  schrijf zelf een review

Ontdek de luxe versie van de liefdeskogels van Lelo. Deze balletjes zijn gemaakt van roestvrij staal met 2x 47 gram aan gewicht waardoor de spieren binnenin heerlijk gemasseerd worden tijdens het lopen en bewegen. Kan met slechts één of twee ballen gedragen worden. Deze extreem luxe versie is hét cadeau om mee te fantaseren. Gebruik ze binnen én buiten de slaapkamer! Premium liefdeskogels komen met zachte siliconen houder om te ballen op de plaats te...

Meer informatie

Omschrijving "Lelo Luna Beads Luxe Stainless Steel"

35-00085

Ontdek de luxe versie van de liefdeskogels van Lelo. Deze balletjes zijn gemaakt van roestvrij staal met 2x 47 gram aan gewicht waardoor de spieren binnenin heerlijk gemasseerd worden tijdens het lopen en bewegen. Kan met slechts één of twee ballen gedragen worden. Deze extreem luxe versie is hét cadeau om mee te fantaseren. Gebruik ze binnen én buiten de slaapkamer! Premium liefdeskogels komen met zachte siliconen houder om te ballen op de plaats te houden. 


Eigenschappen

  • Kleur: RVS
  • Maat: 89 x 35 x 16mm
  • Materiaal: Silicone / Stainless Steel
  • Merk: Lelo
No-Ice prijs
€1859,00
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.