Lelo Luna Beads zwart

LELO

  gebaseerd op 1 reviews | schrijf zelf een review

Ontdek de liefdeskogels van Lelo! Deze zien er niet alleen prachtig uit, maar zorgen ook voor heerlijke vibraties terwijl je beweegt. Train je bekkenbodem spieren en verhoog de sensaties tijdens het liefdesspel dankzij deze balletjes! De 36 mm set bevat 2x 28 grams ballen en 2x 37 grams ballen inclusief verbindingsband. De Luna Mini balletjes zijn slechts 29 mm doorsnee. Luna wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met gebruiksaanwijzing en satijnen buidel om de balletjes in op te...

Meer informatie

Omschrijving "Lelo Luna Beads zwart"

35-00062

Ontdek de liefdeskogels van Lelo! Deze zien er niet alleen prachtig uit, maar zorgen ook voor heerlijke vibraties terwijl je beweegt. Train je bekkenbodem spieren en verhoog de sensaties tijdens het liefdesspel dankzij deze balletjes! De 36 mm set bevat 2x 28 grams ballen en 2x 37 grams ballen inclusief verbindingsband. De Luna Mini balletjes zijn slechts 29 mm doorsnee. Luna wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met gebruiksaanwijzing en satijnen buidel om de balletjes in op te bergen. 


Eigenschappen

  • Kleur: Zwart
  • Maat: Ø 2.9 cm.
  • Materiaal: Silicone / ABS
  • Merk: LELO
No-Ice prijs
€45,65
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.