Lelo Noa

  schrijf zelf een review

Noa is een premium vibrator voor koppels waarbij de vrouw Noa inbrengt voor de daad voor extra stimulatie voor beiden. Noa brengt extra intimiteit en krachtige maar toch discrete vibraties met zich mee met slechts één klik. Geniet van heerlijke sensaties in een kleine verpakking. Noa is gemakkelijk op te laden via een USB kabel, waterproof en compleet lichaamsveilig. Gebruik Noa in bad, onder de douche of neem haar mee op reis zodat jullie overal kunnen genieten van...

Meer informatie
Lelo Noa
Grote foto Lelo Noa bekijken
status: op voorraad

Omschrijving "Lelo Noa"

31-00764

Noa is een premium vibrator voor koppels waarbij de vrouw Noa inbrengt voor de daad voor extra stimulatie voor beiden. Noa brengt extra intimiteit en krachtige maar toch discrete vibraties met zich mee met slechts één klik. Geniet van heerlijke sensaties in een kleine verpakking. Noa is gemakkelijk op te laden via een USB kabel, waterproof en compleet lichaamsveilig. Gebruik Noa in bad, onder de douche of neem haar mee op reis zodat jullie overal kunnen genieten van elkaar! Met 1 jaar LELO garantie en 10 jaar LELO kwaliteitsgarantie.


Eigenschappen

  • Kleur: Diep roze
  • Maat: 8.4 x 4.2 x 2.8 cm
  • Materiaal: 100% Silicone
No-Ice prijs
€108,90
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.