Lelo Tiani 3 roze

LELO

  schrijf zelf een review

Tiani 3 is de nieuwe en verbeterede versie van LELO's originele Tiani toy. Met extra krachtige vibraties, sensaties en een zijdezacht glad siliconen design voor plezier en comfort. De Tiani 3 is volledig waterproof, oplaadbaar en te besturen met bijgeleverde afstandsbediening zodat jij én je partner samen kunnen genieten van Tiani's sensuele vibraties. Met 100% meer power, een groter oppervlak voor stimulatie, een glad en aangepast design voor verschillende lichaamstypes...

Meer informatie

Omschrijving "Lelo Tiani 3 roze"

31-00760

Tiani 3 is de nieuwe en verbeterede versie van LELO's originele Tiani toy. Met extra krachtige vibraties, sensaties en een zijdezacht glad siliconen design voor plezier en comfort. De Tiani 3 is volledig waterproof, oplaadbaar en te besturen met bijgeleverde afstandsbediening zodat jij én je partner samen kunnen genieten van Tiani's sensuele vibraties. Met 100% meer power, een groter oppervlak voor stimulatie, een glad en aangepast design voor verschillende lichaamstypes en een afstandsbediening met SenseMotion technologie. 


Eigenschappen

  • Kleur: Cerise
  • Maat: 7.8 x 4.4 x 3.2 cm
  • Materiaal: 100% Silicone
  • Merk: LELO
No-Ice prijs
€162,80
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.