Lelo Tor 2 groen

LELO

  schrijf zelf een review

TOR II is een vernieuwd -Pleasure Object- voor de heren in de vorm van een waterproof, heroplaadbare siliconen cockring, lustopwekkend voor zowel hem als beiden! TOR II is uitgevoerd in een zacht flexibel materiaal met een vibratiefunctie en 6 modes die gemakkelijk in gebruik is met 100% meer power! Hij is op elk moment inzetbaar en past zich aan elke grootte aan met zijn diameter van 29 mm. Hij kan op verschillende manieren gedragen worden en nodigt daarom uit voor het uitproberen van...

Meer informatie

Omschrijving "Lelo Tor 2 groen"

12-00049

TOR II is een vernieuwd -Pleasure Object- voor de heren in de vorm van een waterproof, heroplaadbare siliconen cockring, lustopwekkend voor zowel hem als beiden! TOR II is uitgevoerd in een zacht flexibel materiaal met een vibratiefunctie en 6 modes die gemakkelijk in gebruik is met 100% meer power! Hij is op elk moment inzetbaar en past zich aan elke grootte aan met zijn diameter van 29 mm. Hij kan op verschillende manieren gedragen worden en nodigt daarom uit voor het uitproberen van verschillende mogelijkheden. Omdat TOR II klein en onopvallend is, kan hij makkelijk overal mee naartoe genomen worden. Hij is heroplaadbaar en 1 uur oplaadtijd zorgt voor 4 uur speelgenot. TOR II wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met oplader, gebruiksaanwijzing en opbergdoosje.


Eigenschappen

  • Kleur: Groen
  • Maat: 5.6 x 4.5 x 2 cm
  • Batterij-soort: Oplaadbaar
  • Materiaal: 100% Silicone
  • Merk: LELO
No-Ice prijs
€118,80
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.