Pjur Original Glide 100 ml.

Pjur

  schrijf zelf een review

Pjur original bodyglide is met een paar druppels al voldoende om een heerlijke massage te geven met een fluweelzacht en soepel gevoel. Droogt de huid niet uit en droogt niet op waardoor je extra lang kunt genieten van deze glijmiddel. Is actief ademend, bevat geen geur- en smaakstoffen, is geen water aan toegevoegd, olie en vet-vrij en bevat ook geen conserveermiddelen. Huidvriendelijk en dermatologisch getest. Komt met latex verzorgde ingredienten waaronder Cyclopentasiloxane,...

Meer informatie

Omschrijving "Pjur Original Glide 100 ml."

70-00082

Pjur original bodyglide is met een paar druppels al voldoende om een heerlijke massage te geven met een fluweelzacht en soepel gevoel. Droogt de huid niet uit en droogt niet op waardoor je extra lang kunt genieten van deze glijmiddel. Is actief ademend, bevat geen geur- en smaakstoffen, is geen water aan toegevoegd, olie en vet-vrij en bevat ook geen conserveermiddelen. Huidvriendelijk en dermatologisch getest. Komt met latex verzorgde ingredienten waaronder Cyclopentasiloxane, dimethicone en dimethiconol. 


Eigenschappen

  • Kleur: Transparant
  • Maat: 100 ml.
  • Merk: Pjur
No-Ice prijs
€15,95
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.