Satisfyer pro 3 vibration

Satisfyer

  schrijf zelf een review

Na het succes van de eerste Satisfyer 1 & 2 is er nu ook de Satisfyer Pro 3 op de markt verschenen. Deze toy stimuleert de clitoris door luchtdruk en vibraties voor een spetterend orgasme! Met 11 wave programma's en 10 vibratiemogelijkheden. Komt met zachte dop en twee afzonderlijke motoren beiden te besturen. Fluisterstil inclusief USB oplaadkabel. Oplaadbare Li-ion batterij, waterproof, gemakkelijk te reinigen en gemaakt van lichaamsvriendelijk siliconen. Dat is de nieuwe...

Meer informatie

Omschrijving "Satisfyer pro 3 vibration"

31-01088

Na het succes van de eerste Satisfyer 1 & 2 is er nu ook de Satisfyer Pro 3 op de markt verschenen. Deze toy stimuleert de clitoris door luchtdruk en vibraties voor een spetterend orgasme! Met 11 wave programma's en 10 vibratiemogelijkheden. Komt met zachte dop en twee afzonderlijke motoren beiden te besturen. Fluisterstil inclusief USB oplaadkabel. Oplaadbare Li-ion batterij, waterproof, gemakkelijk te reinigen en gemaakt van lichaamsvriendelijk siliconen. Dat is de nieuwe Satisfyer Pro 3!


Eigenschappen

  • Kleur: Zwart
  • Maat: 14cm - 5.5inch
  • Batterij-soort: Recharge
  • Materiaal: Silicone / ABS
  • Merk: Satisfyer
No-Ice prijs
€59,99
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.