The spirits want you to have sex!

Kheper Games

  schrijf zelf een review

Een pikante versie van het ouija bord! Plaats jullie handenop het plankje op het speelbord en vraag de geesten om te kiezen uit een sexpositie om uit te proberen. Laat ze jullie handen de weg wijzen over het bord om zoek naar een hete positie of stel kinky vragen over je geliefde waar hij of zij van houdt! Komt inclusief speelbord, plastic aanwijzer en handleiding in Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Portugees en Meer informatie

Omschrijving "The spirits want you to have sex!"

110-00045

Een pikante versie van het ouija bord! Plaats jullie handenop het plankje op het speelbord en vraag de geesten om te kiezen uit een sexpositie om uit te proberen. Laat ze jullie handen de weg wijzen over het bord om zoek naar een hete positie of stel kinky vragen over je geliefde waar hij of zij van houdt! Komt inclusief speelbord, plastic aanwijzer en handleiding in Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Italiaans, Portugees en Tsjechisch.


Eigenschappen

  • Maat: 40cm - 15.7inch
  • Merk: Kheper Games
No-Ice prijs
€27,45
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.