We-Vibe SYNC

We-Vibe

  schrijf zelf een review

Het bedrijf achter de We-Vibe Plus komt nu met zijn opvolger: de Sync! Deze duo vibrator kan tijdens de seks gedragen worden voor stimulatie van haar clitoris en G-spot terwijl hij meegeniet van de vibraties. Met zijn compacte vorm volgt de vibrator precies de lijnen van je lichaam en biedt hij dubbele stimulatie! Gemaakt van lichaamsveilig siliconen en vervaardigd zonder latex is de Sync extra bijzonder. Omdat geen twee lichamen hetzelfde zijn kan je de We-Vibe Sync nu aan jouw unieke...

Meer informatie
We-Vibe SYNC
Grote foto We-Vibe SYNC bekijken
status: 10 - 15 werkdagen levertijd

Omschrijving "We-Vibe SYNC"

31-00880

Het bedrijf achter de We-Vibe Plus komt nu met zijn opvolger: de Sync! Deze duo vibrator kan tijdens de seks gedragen worden voor stimulatie van haar clitoris en G-spot terwijl hij meegeniet van de vibraties. Met zijn compacte vorm volgt de vibrator precies de lijnen van je lichaam en biedt hij dubbele stimulatie! Gemaakt van lichaamsveilig siliconen en vervaardigd zonder latex is de Sync extra bijzonder. Omdat geen twee lichamen hetzelfde zijn kan je de We-Vibe Sync nu aan jouw unieke vorm aanpassen zodat hij je G-spot en clitors nog beter kan bereiken met meer of minder druk. De Sync blijft comfortabel op zijn plek, ook wanneer je van standje wisselt. Verbind de Sync ook met de gratis We-Connect en neem je genot in eigen hand door met de nieuwe Beat-stand de Sync te laten vibreren op het ritme van muziek! Of laat je partner hem gebruiken op afstand!


Eigenschappen

  • Kleur: Aqua
  • Materiaal: 100% Silicone
  • Merk: We-Vibe
  • Gewicht: 0.342
No-Ice prijs
€129,00
Print deze pagina

Daarom No-Ice!

Gratis retour

Bestelling niet naar wens? Retourneren is gratis!

Gratis verzenden

Bij bestellingen vanaf €65 geen verzendkosten!

Discreet bestellen

Discreet besteld, verpakt en snel verzonden bij No-Ice!

betaalmogelijkheden Alle prijzen vermeld op deze site zijn inclusief BTW. Aan deze site kunnen geen rechten worden ontleend.